fbpx

WHITEPAPERS

De whitepapers zijn geschreven door specialisten die graag hun kennis en ervaringen uit de praktijk delen. Hieronder bevinden zich onderwerpen zoals het schrijven van vacatureteksten, employer branding, recruitment analytics, AVG en recruitment software.

Hoe schrijf je een wervende vacaturetekst?

Sollicitanten kijken kritisch naar vacatureteksten en kiezen aan de hand hiervan of ze stappen ondernemen. In deze whitepaper geven we tips over goede vacatureteksten, verdeeld over 3 onderwerpen: de verwachting, de doelgroep en de vindbaarheid.

In 10 stappen naar employer branding.

Hoe kan een bedrijf zich zo goed mogelijk op de arbeidsmarkt positioneren, welke middelen zijn daarbij nodig en welk budget moet je daarvoor vrij maken? Wij geven je in deze whitepaper inzicht en een aantal tips voor het inrichten van een passend employer brand.

7 factoren om je keuze op te baseren.

Bedenk goed wat je wensen en eisen zijn en hoe je wervingsbehoefte in de toekomst ligt. Om inzicht te geven volgen in deze whitepaper 7 zaken waar je rekening mee moet houden als je een ATS (Applicant Tracking System) wilt implementeren en nog een keuze moet maken.

Recruitment Analytics, meten = weten.

Hoe bepaal je nou wat wel/niet werkt bij werving en selectie? Uiteindelijk is er maar één oplossing voor dit vraagstuk, namelijk gewoon proberen en doormeten, want tenslotte… meten is weten. In deze whitepaper wordt recruitment analytics uitgebreid besproken.

De AVG komt eraan, tijd voor actie!

Vanaf mei 2018 kun je niet meer om de regels van de AVG heen. Organisaties hebben 2 jaar de tijd gekregen om zich op deze nieuwe wetgeving aan te passen. De Nederlandse toezichthouder verwacht dan ook dat organisaties zich vanaf mei 2018 aan de nieuwe regels houden.

Werken aan zicht- en vindbaarheid.

Met een (goede) werken-bij website werk je direct aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en vacatures en je zorgt voor een grotere en doelgerichte kandidatenstroom. We laten je zien wat een werken-bij website inhoudt en wat het voor een bedrijf kan betekenen.