Heb je vragen? Wil je de mogelijkheden bespreken?

Wij staan voor jou klaar

Bel naar 088 53 25 199. Bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Stuur een e-mail naar info@tool2match.nl.

Je vindt ons aan de Sint Bernadettestraat 2 in Tilburg. De koffie staat klaar!

FAQ

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij? Stel gerust je vraag aan één van onze T2M-experts via 088 532 5199 of kijk op de voor algemene FAQ pagina voor het overzicht van alle vragen.

Hoe helpt TOOL2MATCH mij in het werving- en selectieproces?

TOOL2MATCH helpt je om je gehele recruitmentproces op één plek te borgen. Het automatiseert een groot gedeelte van de administratieve handelingen rondom het recruitmentproces, maar maakt het daarom niet minder persoonlijk. Voordat jij zelf het CV hebt gezien, heeft de kandidaat namelijk al een gepersonaliseerde ontvangstbevestiging in zijn/haar inbox. Daarnaast beseffen we bij TOOL2MATCH dat een groot onderdeel van het proces het afwijzen van kandidaten is. Naast dat het ‘correct afwijzen’ van kandidaten bijdraagt aan je employer brand, is het ook gewoon netjes om kandidaten duidelijke informatie te verschaffen. We hebben het daarom extra makkelijk gemaakt om met enkele drukken op de knop meerdere kandidaten tegelijkertijd af te wijzen met allemaal een eigen persoonlijke afwijsreden.   

Daarnaast ondersteunt TOOL2MATCH je in je recruitmentmarketing middels een automatische koppeling met Indeed en Google for Jobs. Ook bieden wij alle handvatten om jouw omgeving AVG-proof te maken en houden. Op die manier kan jij jezelf focussen op de leuke kanten van recruitment en houd je meer waardevolle tijd over voor je kandidaten. Verder houden wij onze gebruikers graag up-to-date over ons systeem, de arbeidsmarkt en de laatste trends op recruitmentvlak. We verzorgen daarom gebruikerstrainingen, kennissessies, webinars en er staat natuurlijk altijd een TOOL2MATCH-expert voor je klaar als je specifieke vragen hebt. We helpen je graag! 

Wat kost TOOL2MATCH?

Wij baseren jouw abonnement op je verbruik. Dit doen we aan de hand van een fair use policy. We baseren jouw abonnement dus in eerste instantie op wat je (ongeveer) denkt te verbruiken. Zodra het eerste contract is afgelopen, plannen we een evaluatiemoment in, om te ontdekken of de inschatting overeenkomt met jouw daadwerkelijke verbruik. Heb je iets meer of minder vacatures ingezet? Dan passen we de abonnementsvorm voor het volgende contract aan. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met jou.  

Wat kan ik verwachten bij een demo van TOOL2MATCH?

Je kunt via onze website gemakkelijk een demo aanvragen, waarna er binnen 2 dagen contact met je wordt opgenomen om je behoeftes in kaart te brengen en te ontdekken of er een match is met TOOL2MATCH. Op basis hiervan plannen we een demo in. Ook kun je zelf contact met ons opnemen via 088 532 51 99 om direct een demo in te plannen met onze T2M-expert Jolien.  

Voor een demo maken we een gepersonaliseerde demo-omgeving voor je aan. Zo kun je direct zien hoe jouw T2M-omgeving er uiteindelijk uit zal komen te zien.  

De demo kan zowel op locatie plaatsvinden als online, maar net wat voor jou de voorkeur heeft. Een demo duurt ongeveer een uur. In dit uur nemen we je mee door de tool, laten we zien hoe alles werkt en is er ruimte voor vragen. Hierna krijg je de inloggegevens voor de demo-omgeving zodat je zelf rond kunt klikken. 

Wat is de vervolgstap na een demo?

Na de demo bespreken we alle wensen, behoeften en eisen. Hoeveel vacatures denk je uit te zetten? Wil je ook een werken-bij site? Er is van alles mogelijk! Nadat we al deze zaken hebben besproken, ontvang je een offerte op maat. Heb je vragen of wil je iets aangepast hebben? Geen probleem, hier kunnen we gemakkelijk en snel in schakelen.  

Zodra de offerte is geaccepteerd maken we een planning voor de implementatie, integratie en onboarding (online of op locatie). We maken jouw TOOL2MATCH-omgeving gebruiksklaar en zorgen ervoor dat je zorgeloos aan de slag kan in TOOL2MATCH.  

Hoe snel kan ik aan de slag kan met TOOL2MATCH?

Er zijn een aantal zaken waar rekening mee moet worden gehouden die de snelheid van de implementatie bepalen. Hoe wordt bijvoorbeeld de koppeling tussen TOOL2MATCH en jullie (werken-bij) website gelegd? Hoe worden collega's geïnformeerd over een nieuw systeem? En hoeveel collega's sluiten aan bij een training van TOOL2MATCH? Dit zijn allemaal stappen waar wij je uiteraard bij ondersteunen tijdens het implementatietraject.

De snelheid van de implementatie is daarom bij iedereen anders. Wij schakelen in het tempo dat voor jou fijn is; dit kan binnen 1 week zijn, maar hier kan ook een maand of enkele maanden overheen gaan.

Ga aan de slag

Klaar om slimmer en sneller te werven? Vraag een demo aan!

Ervaar hoe gebruiksvriendelijk de software is

Stel al je vragen direct aan T2M-expert Jolien

Ontvang een offerte op basis van jouw behoeftes