Prijzen

Kies een plan dat bij jouw organisatie past.

* Vanafprijs per maand op basis van maximaal 10 vacatures per jaar.

FAQ

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet bij? Stel gerust je vraag aan één van onze T2M-experts via 088 532 5199 of kijk op de voor algemene FAQ pagina voor het overzicht van alle vragen.

Wat kost TOOL2MATCH?

Wij baseren jouw abonnement op je verbruik. Dit doen we aan de hand van een fair use policy. We baseren jouw abonnement dus in eerste instantie op wat je (ongeveer) denkt te verbruiken. Zodra het eerste contract is afgelopen, plannen we een evaluatiemoment in, om te ontdekken of de inschatting overeenkomt met jouw daadwerkelijke verbruik. Heb je iets meer of minder vacatures ingezet? Dan passen we de abonnementsvorm voor het volgende contract aan. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met jou.  

Wat kan ik verwachten van een abonnement bij TOOL2MATCH?

Welk abonnement je ook afsluit, je hebt altijd toegang tot alle functionaliteiten. Daarnaast vinden we het vooral belangrijk dat jij lekker aan de slag kan met TOOL2MATCH. We werken daarom niet met job-credits, maar je kan onbeperkt vacatures plaatsen. Wel monitoren we aan de achterkant hoeveel vacatures je gemiddeld publiceert. Zien we dat je er consequent meer inzet dan van tevoren ingecalculeerd? Dan nemen we contact met je op om deze constatering te bespreken en de abonnementsvorm (indien nodig) aan te passen. Goed om te weten: ieder abonnement is inclusief onbeperkt gebruik van de software, onbeperkt aantal gebruikers, onbeperkt databasetoegang en support.

Rekent TOOL2MATCH kosten voor de implementatie en/of onboarding?

We rekenen in totaal 5 uur voor de implementatie en onboarding van TOOL2MATCH (tegen een uurtarief van € 113,- per uur excl. BTW). In deze 5 uur zit 2.5 uur voor de inrichting van TOOL2MATCH + 2.5 uur voor een gebruikerstraining. 

Daarnaast kan er eventueel sprake zijn van integratiekosten. Deze kosten zijn compleet afhankelijk van de manier waarop TOOL2MATCH wordt geïntegreerd in de website. We nemen je tijdens de demo mee door de mogelijkheden en eventuele kosten hiervan. 

Moet ik ook een support abonnement afnemen?

Nee, bij TOOL2MATCH staat aandacht namelijk centraal. Support is dan ook iets wat iedereen, ongeacht welk abonnement je afneemt, van ons kan verwachten. Op werkdagen zijn we bereikbaar tussen 08:30 uur – 17:00 uur op 088 532 5199, en er staat een T2M-expert voor je klaar!

Daarnaast uit onze support zich op meer vlakken dan alleen ondersteuning in het gebruik. We organiseren gebruikerstrainingen om nieuwe gebruikers op weg te helpen, kennissessies om (nieuwe) functionaliteiten/extra’s te doorlopen, interactieve webinars en verstrekken daarnaast ook whitepapers over HR en recruitment-gerelateerde onderwerpen. 

Hoe verloopt de betaling voor een TOOL2MATCH abonnement?

De factuur wordt gebaseerd op je maandelijkse abonnementskosten. Afhankelijk wat voor jouw (organisatie) de voorkeur heeft, wordt deze factuur maandelijks of jaarlijks verstuurd. Een fixed abonnement is een vast maandbedrag, dat zowel maandelijks als jaarlijks betaald/gefactureerd kan worden. Voor deze betaling stuurt TOOL2MATCH altijd een factuur.

Ga aan de slag

Klaar om slimmer en sneller te werven? Vraag een demo aan!

Ervaar hoe gebruiksvriendelijk de software is

Stel al je vragen direct aan T2M-expert Jolien

Ontvang een offerte op basis van jouw behoeftes