fbpx

TOOL2MATCH,VOOR 1 TOT 500+ VACATURES.

Tool2Match is de software om voor jou structuur en overzicht aan te brengen. Maar wat is nu voordeliger? Wil je wel het overzicht behouden, maar heb je maar 1 of 2 vacatures per jaar? Voor € 250,- per vacature kun je éénmalig je vacature plaatsen via Tool2Match . Al voor € 125,- per maand is Tool2Match een vast onderdeel van jouw werving- en selectietraject. Alle functionaliteiten en onbeperkt aantal gebruikers zijn gewoon inbegrepen! Bekijk hieronder wat is inbegrepen bij de verschillende pakketten!

ZIJ GINGEN JE VOOR

“De toegevoegde waarde van tool2match voor Transsmart is het kunnen benaderen via de gangbare media (LinkedIn, Jobbird, Monsterboard, etc.) van kandidaten, het zelf kunnen reviewen/selecteren van kandidaten en op een professionele wijze kunnen communiceren met de kandidaten.”

“ Voorheen kwamen alle sollicitaties in Outlook binnen. Het is dus een verademing om met een online systeem te werken waar je meteen kan zien wat de status van een kandidaat is en deze kan volgen. Via een link kunnen we de CV doorsturen aan de betreffende leidinggevende die dit dan kan beoordelen. Tool2match is efficiënt en effectief en het heeft ons veel tijdwinst opgeleverd zodat we meer focus kunnen hebben op de procedure in plaats van zoeken wat de status van iemand is.”

Bij IT Support Groep zijn we (bijna) altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Halverwege 2017 hebben we besloten om dit tijdrovende proces gedeeltelijk te automatiseren. Omdat we persoonlijk contact en ‘snelle lijntjes’ belangrijk vinden hebben wij gekozen voor de mogelijkheden van tool2match. Zo hebben we alle cv’s en motivaties op één centrale plek en hebben we altijd overzicht.  Tool2match faciliteert alles perfect. Het scheelt ons tijd én de kandidaat wordt altijd netjes op de hoogte gehouden, twee vliegen in één klap dus!

Demo T2M