PRIJZEN - TOOL2MATCH

TOOL2MATCH, VOOR 1 TOT 100 VACATURES.

Tool2match is de software om voor jou structuur en overzicht aan te brengen. Maar wat is nu voordeliger? Wil je wel het overzicht behouden, maar heb je maar 1 of 2 vacatures per jaar? Voor € 250,- kun je éénmalig je vacature plaatsen via tool2match. Maar voor € 75,- per maand is tool2match een vast onderdeel van jouw werving- en selectietraject. Verder betaal je dan alleen kosten voor de vacatures die gepubliceerd staan, namelijk € 1,50 per dag, per vacature. Bekijk hieronder wat is inbegrepen bij de verschillende pakketten!

ZIJ GINGEN JE VOOR

“Satelliet heeft gekozen om te werken met tool2match omdat het een overzichtelijk programma is. Het is makkelijk dat alle sollicitaties daar binnenkomen, de kandidaten automatisch reactie krijgen en je kandidaten makkelijk kan beoordelen. Het is minder foutgevoelig en je kan kandidaten in je database behouden voor een jaar.”

“Het is erg fijn om bij Repay HRM met tool2match te werken, het is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Nu krijg ik alle reacties op openstaande vacatures niet tussen mijn email maar in tool2match. Vanuit daar kan ik diverse statussen aan sollicitanten geven en dit geeft overzicht. Het is fijn dat we zelf diverse templates aan kunnen maken, daardoor kun je snel een email versturen naar je sollicitanten. Ook alle acties staan overzichtelijk weergegeven bij de sollicitanten. Kortom een zeer gebruiksvriendelijk systeem.”

“De toegevoegde waarde van tool2match voor Transsmart is het kunnen benaderen via de gangbare media (LinkedIn, Jobbird, Monsterboard, etc.) van kandidaten, het zelf kunnen reviewen/selecteren van kandidaten en op een professionele wijze kunnen communiceren met de kandidaten.”

© Copyright - Primatch