Maak kennis met

Team TOOL2MATCH

We zijn een kleine en hechte club van professionals die iedere dag werken aan de ontwikkeling en het succes van TOOL2MATCH. Met veel aandacht (en liefde 😉) staan wij voor onze klanten klaar. Want: zij blij, wij blij.

Bente van Orsouw, Product Owner

“Ik inventariseer wensen en behoeftes uit de markt en verzamel deze in een ontwikkelagenda. Op het moment dat een wens vaker terugkomt, verzamel ik het team bij elkaar om uit te zoeken hoe we deze wens het beste kunnen vertalen naar een feature. Mijn collega’s zijn pas van me ‘af’ zodra er een concreet actieplan op tafel ligt. ;)”

Marten Sytema, Software Developer

“Al enkele jaren ben ik de hoofdarchitect van TOOL2MATCH. Bij nieuwe ontwikkelingen & onderhoud word ik daarom vaak aangehaakt om te sparren over de technische oplossingen. Ook bij de grotere integratieprojecten word ik vaak ingelust om mee te denken over de mogelijkheden.”

Susan Dircken, Web & Design

“Ik ondersteun klanten met de integratie van TOOL2MATCH in hun werken-bij of corporate site. Dit kan betekenen dat ik de integratie voor de klant volledig oppak en uitvoer, of dat ik eerste aanspreekpunt ben voor een extern bureau/contactpersoon die de integratie verzorgt voor de klant. Daarnaast denk ik mee over de visuele weergave van nieuwe features in TOOL2MATCH. “

Jolien Leunissen, Customer Succes Manager

“Ik bied ondersteuning aan zowel nieuwe als trouwe klanten. Van demo’s en onboarding tot check-ups en trainingen; het is mijn doel om ervoor te zorgen dat iedereen zo prettig mogelijk met TOOL2MATCH kan werken! Bel ons voor een vraag en er is een grote kans dat je mij aan de lijn krijgt.”

T2M developer, Software Developer

“Samen met Marten ben ik verantwoordelijk voor de techniek achter TOOL2MATCH. Tijdens het uitwerken van een nieuwe feature geef ik advies over de mogelijkheden en implicaties. Op het moment dat Bente alle vereisten bij elkaar heeft verzameld en het plaatje compleet is, begin ik met programmeren en zet ik de ideeën om naar de praktijk.”

Jeroen Bergen, Owner

“Ik ben nauw betrokken bij alle aspecten binnen de ontwikkeling van TOOL2MATCH. Of het nu gaat om de werving van nieuwe collega’s, het meedenken over nieuwe features, het aanhaken bij sales gesprekken en/of het aansluiten van nieuwe resellers; mijn collega’s weten me te vinden en ik help ze graag!”

Ga aan de slag

Klaar om slimmer en sneller te werven? Vraag een demo aan!

Ervaar hoe gebruiksvriendelijk de software is

Stel al je vragen direct aan T2M-expert Jolien

Ontvang een offerte op basis van jouw behoeftes