REFERENTIE TOOL2MATCH

Lisa Verdoorn, HR-adviseur, over TOOL2MATCH.

HOME » KLANTEN » REFERENTIE | SPAR

Alles onder één dak – wel zo makkelijk!

Lisa Verdoorn is sinds 2018 werkzaam bij Spar Holding B.V. op de afdeling HR. In de rol als HR-adviseur is Lisa onder andere verantwoordelijk voor de werving & selectie en het verzuim binnen het hoofdkantoor en distributiecentrum. Daarnaast houdt ze zich bezig met thema’s als onboarding en vitaliteit.

“Wij gebruiken de ATS-tool TOOL2MATCH al zo lang als ik hier werk. Vroeger ging het werving & selectieproces er anders aan toe. Er was namelijk geen website waar je kon solliciteren. De vacature werd geplaatst op een vacaturebank en intern uitgezet. De reacties kreeg SPAR per e-mail binnen. Dit was super veel werk voor de administratie. De administratie keek per sollicitatie aan wie deze was gericht, en stuurde dan de sollicitatie door naar de juiste hiring manager.

SPAR wil een verrassend makkelijk sollicitatieproces voor de kandidaten én intern. De beleving van de kandidaat is erg belangrijk, ongeacht of iemand bij SPAR start of niet. Er was intern weinig overzicht van uitstaande vacatures en geen database met kandidaten. Als dit strak is georganiseerd én de verspilling uit dit proces is, dan blijft er meer tijd over voor de kandidaat – dat is natuurlijk waar het om draait!

Céline van den Hout | ZOwonen

Wij gebruiken TOOL2MATCH niet alleen voor het hoofdkantoor en distributiecentrum. Onze werving en selectie recruiters zoeken altijd nieuwe ondernemers voor de SPAR winkels en gebruiken daarom ook TOOL2MATCH als workflow. Ook de winkels mogen gebruik maken van het platform en zetten zelf actief vacatures online en beoordelen kandidaten zelf. Alles onder één dak – wel zo makkelijk!

SPAR werkt al sinds de zomer van 2018 met TOOL2MATCH. Voor mij is alles overzichtelijk en onder elkaar te vinden, in dit platform heb ik templates ingericht om te versturen aan de kandidaten, zie ik daarnaast mijn kandidaten pool én de status van de kandidaten. Alles is helemaal ingericht naar onze voorkeuren en selectieflow. Verder kan ik precies terugzien wat er met iemand is besproken.

Mocht een kandidaat een afwijzing van mij ontvangen en zou deze kandidaat later een perfecte match kunnen zijn, dan hang ik tags aan de sollicitatie. Bij een volgende werving komt de kandidaat weer naar boven. Zo hoef ik niet alles zelf te archiveren en onthouden! Ideaal als je erg veel vacatures hebt. Alles natuurlijk netjes binnen de richtlijnen van AVG, ook dat doet TOOL2MATCH automatisch.”

Ervaring recruitment software

TOOL2MATCH in 3 woorden volgens Lisa:

– Gebruiksvriendelijk
– Compleet
– Modern

Wil jij ook ervaren hoe overzichtelijk, makkelijk en handig TOOL2MATCH is? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Over SPAR:

SPAR is de winkel voor dagelijks gemak! In Nederland zijn er ruim 450 zelfstandige SPAR winkels, gerund door ondernemers. Vanuit de Holding in Waalwijk doet SPAR, met meer dan 450 medewerkers in vaste dienst, elke dag er alles aan om de ondernemer te ondersteunen. Zo kunnen de ondernemers zich richten op het gemak van de klant.

→ Lees ook de referentie van Celine / ZOwonen

Meer weten over TOOL2MATCH?

Cookie Consent with Real Cookie Banner