REFERENTIE TOOL2MATCH

Sophie Groeneveld, Corporate Recruiter, over TOOL2MATCH.

HOME » KLANTEN » REFERENTIE | HLB

Recruitmentsysteem draagt enorm bij aan de snelheid van het sollicitatieproces

Sophie Groeneveld is Corporate Recruiter voor HLB Nederland. Samen met haar collega Joyce van der Kolm zijn zij verantwoordelijk voor een gedeelte van het werving & selectie proces voor 4 HLB organisaties. Naast werving & selectie van nieuwe collega’s zijn zij dagelijks bezig met arbeidsmarktcommunicatie.

“Vroeger kwamen de sollicitaties voor alle kantoren per e-mail binnen. De kantoren waren zelf verantwoordelijk om de sollicitaties op te pakken. Sinds een aantal jaar is er bij HLB een landelijk recruitmentteam aangesteld die verantwoordelijk voor alle sollicitaties. De combinatie van de landelijke dekking en een online recruitmentsysteem draagt enorm bij aan de snelheid van het sollicitatieproces, iets wat in deze tijd erg belangrijk is.

Sophie Groeneveld | HLB Nederland

We vinden het belangrijk om direct in te kunnen zien wat de status van een kandidaat is en deze ook te kunnen volgen. Daarnaast kunnen we met de desbetreffende vacaturehouder schakelen via het systeem, en kandidaten uitwisselen en beoordelen.

De reden dat we gebruik maken van TOOL2MATCH is dat we het belangrijk vinden om de vacatures zo helder en zuiver mogelijk bij te houden en te evalueren. Daarbij willen we volgens de regels van de AVG correct met de data van kandidaten omgaan.

Met TOOL2MATCH kunnen we per vacature de statistieken inzichtelijk krijgen. Daarnaast kunnen we per vacature bijhouden hoe ze bekeken worden en welke ratio’s hierachter hangen. Juist in een uitdagende arbeidsmarkt is het belangrijk om hier constant mee bezig te zijn en waar nodig bij te stellen.”

Ervaring recruitment software

TOOL2MATCH in 3 woorden volgens Sophie:

– Behulpzaam
– Efficiënt
– AVG-proof

Wil jij ook ervaren hoe overzichtelijk, makkelijk en handig TOOL2MATCH is? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Over HLB

HLB is een krachtig samenwerkingsverband van vijf onafhankelijke accountantskantoren. Actief in heel Nederland. Alle accountants, fiscalisten, juristen, adviseurs en specialisten delen dagelijks hun expertise met elkaar, én binnen het wereldwijde netwerk van HLB Internationaal.

Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn de kernwaarden. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

→ Lees ook de referentie van Marloes / De Rooy Slijpcentrum

Meer weten over TOOL2MATCH?

Cookie Consent with Real Cookie Banner