REFERENTIE TOOL2MATCH

Marloes Joosten, HR Manager, over TOOL2MATCH.

HOME » KLANTEN » REFERENTIE | DE ROOY

ATS-tool heeft alle functionaliteiten die we wensen

Marloes Joosten is sinds 2016 werkzaam als HR Manager bij De Rooy Slijpcentrum | Precision in Nuenen. Zij is door een oud-collega getipt op de recruitmentsoftware TOOL2MATCH en werkt nu ruim een jaar met de tool.

”Voorheen hadden we geen systeem om de sollicitatieprocedure te monitoren. Het beheer ging veelal via e-mail. Een recruitmentsysteem vonden we wel wenselijk, zodat we een nog betere opvolging kunnen geven aan de sollicitatieprocedure. Andere voordelen van een recruitmentsysteem is dat het tevens AVG-proof is en makkelijk de historie in te zien is.

Door de schaarste op de arbeidsmarkt en de structurele behoefte aan vakmensen is het belangrijk dat we als organisatie zichtbaar zijn in de markt. Het 1e contact dat potentiële nieuwe medewerkers hebben met onze organisatie moet goed en professioneel zijn, en een trigger zijn om te reageren op een vacature. Daarom hebben we vorig jaar besloten om onze werken-bij website te vernieuwen, inclusief een integratie met een recruitmentsysteem.

Céline van den Hout | ZOwonen

Een oud-collega heeft mij TOOL2MATCH aangeraden. Uiteraard heb ik ook andere partijen vergeleken. De keuze is uiteindelijk op TOOL2MATCH gevallen. Dit systeem vind ik namelijk heel gebruiksvriendelijk en relatief goedkoop. Het heeft alle functionaliteiten die we wensten en dit wordt overzichtelijk weergegeven in het systeem.

We werken nu bijna één jaar met TOOL2MATCH en dit bevalt erg goed. Ik merk dat sollicitanten het zeer professioneel vinden wanneer zij automatisch een bevestiging krijgen van de sollicitatie en op elk gewenst moment kunnen inloggen om hun gegevens in te zien / aan te passen. Zelf vind ik het erg prettig om in één overzicht te zien welke kandidaten in welke fase van het sollicitatietraject zitten. Ik denk dat we nog meer uit het systeem kunnen halen dan we nu doen, bijvoorbeeld met Analytics. Dit staat nog op het to-do lijstje!”

Ervaring recruitment software

TOOL2MATCH in 3 woorden volgens Marloes:

– Gebruiksvriendelijk systeem
– Snel schakelen met de betreffende contactpersoon
– Relatief goedkoop

Wil jij ook ervaren hoe overzichtelijk, makkelijk en handig TOOL2MATCH is? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Over De Rooy

De Rooy Slijpcentrum in Nuenen is een familiebedrijf en zij bestaan al meer dan 80 jaar. Hun expertise ligt op het gebied van rondslijpen, vlakslijpen, frezen en meten. Het familiebedrijf De Rooy staat bekend om het vervaardigen van grote, maar uiterst nauwkeurige producten. GROOTS in precisie is waar zij elke dag naar streven.

→ Lees ook de referentie van Lisa / SPAR 

Meer weten over TOOL2MATCH?

Cookie Consent with Real Cookie Banner