ALLE FUNCTIONALITEITEN

TOOL2MATCH is een geavanceerde recruitmenttool met veel verschillende functionaliteiten.

Vacature Management

Krijg snel overzicht van alle vacatures, afspraken en de candidate journey.

1. Overzicht vacatures

Een handig overzicht van alle vacante en gearchiveerde vacatures. Hier zie je per vacature de functietitel, vestiging, status en kan je eenvoudig inzien hoe een vacature voorheen is gepubliceerd en hoeveel/welke reacties deze vacature heeft opgeleverd.

2. Candidate journey

De candidate journey is direct inzichtelijk per vacature: aantal nieuwe kandidaten, aantal in behandeling, aantal uit database, aantal af te wijzen, aantal afgewezen en aantal aangenomen.

3. Overzicht afspraken

Een handig overzicht van alle afspraken. Hier zie je per vacature de datum, het tijdstip, de kandidaat, het type afspraak, het adres en de aanwezigen.

4. Gebruikersrollen

Door de verschillende rollen met bijbehorende rechten die je toekent aan gebruikers, bepaal je zelf wie toegang heeft tot welke vacatures.

Kandidaat Management

Beoordeel kandidaten efficiënter en effectiever, en bouw een talentpool.

1. Overzicht kandidaten

Een handige database van alle sollicitanten, waarbij je snel en eenvoudig kan zoeken op onder andere naam, vacature, status, trefwoord, postcodegebied, etc.

2. Status van kandidaten

Met één opslag zie je de status van alle kandidaten. De status kan je snel en eenvoudig wijzigen naar de fase waarin de kandidaat zich in bevindt.

3. Overzicht documenten

Je kan snel een CV en/of motivatiebrief bekijken en/of downloaden. Indien gewenst kan je aanvullende documenten uploaden, zodat alle aangeleverde documenten zijn geborgd.

4. Talentpool opbouwen

Je kan eenvoudig tags – naar eigen benaming – toevoegen aan kandidaten, zodat je kandidaten slim kan opzoeken en koppelen aan vacatures. Daarbij kan je de echte interessante kandidaten de unieke status ‘favoriet’ meegeven, zodat je deze kandidaten nog makkelijker kan terugvinden in de database. Bij het plaatsen van een nieuwe vacature worden automatisch potentiële kandidaten uit de talentpool getoond. 

5. Kandidaat beoordeling

Je kan samen met je collega(‘s) kandidaten beoordelen met 1 tot 5 sterren, en indien gewenst een aanvullende toelichting toevoegen.

6. Portaal recruitmentbureaus

Om alle sollicitaties centraal te houden in TOOL2MATCH is er de mogelijkheid voor recruitmentbureaus om kandidaten direct aan te dragen. JIj bepaalt welke bureaus toegang krijgen tot het account.

7. Gebruikersrollen

Je kan zelf bepalen wie enkel de gegevens van de kandidaten mag inzien en beoordelen, en wie ook actie mag ondernemen naar de kandidaten, zoals het veranderen van fases of het versturen van berichten.

Teamcommunicatie

Beoordeel kandidaten samen met je collega(‘s), en markeer je favorieten.

1. Notities delen

Je kan samen met je collega(‘s) losse notities toevoegen bij kandidaten. Dit is handig als je bijvoorbeeld de kandidaat telefonisch hebt gesproken, en je collega op de hoogte wilt houden.

2. Profielen delen

Je kan eenvoudig een profiel van een kandidaat delen binnen en buiten je team, waarbij je een begeleidende tekst kan toevoegen. De ontvanger ontvangt via e-mail een speciale link die hen direct doorstuurt naar het kandidaatprofiel. Deze link is twee tot zeven dagen beschikbaar in verband met veiligheidsredenen.

3. Afspraken maken

Je kan eenvoudig kandidaten uitnodigen voor een afspraak op kantoor of een kennismaking via een videocall. Het is ook mogelijk om direct je collega(‘s) uit te nodigen.

Kandidaat communicatie

Maak gebruik van e-mailtemplates voor o.a. uitnodiging of afwijzing.

1. Ontvangstbevestiging sollicitatie

Na solliciteren op een vacature ontvangen kandidaten direct een ontvangstbevestiging uit naam van jou of collega.

2. Kandidaten uitnodigen

Je kan kandidaten eenvoudig uitnodigen per e-mail – in de T2M-omgeving – voor een kennismakingsgesprek of sollicitatiegesprek. Kandidaten ontvangen automatisch een bevestiging per e-mail. Indien gewenst ook je collega(‘s) die betrokken zijn bij het proces.

3. Historie contact

Alle verzonden e-mails naar de kandidaten worden verzameld, zodat jij en eventueel je collega(’s) weten wat er met de kandidaat in het verleden is gecommuniceerd. 

4. Afwijzen kandidaten

Je kan tijdens het afwijzen van kandidaten een afwijsreden opgeven. Hierdoor kan je met een simpele handeling meerdere kandidaten tegelijkertijd afwijzen, maar ontvangen de kandidaten alsnog een persoonlijke afwijsreden.

5. E-mailhandtekening

Het is mogelijk om persoonlijke e-mailhandtekening te creëren voor jou en je collega(‘s).

6. Versturen van bulkmail

Je kan met een bulkmail eenvoudig meerdere kandidaten tegelijk op de hoogte stellen als bijvoorbeeld een vacature opnieuw beschikbaar is. 

7. Gebruikers beheren

Als beheerder kan je eenvoudig collega’s toevoegen of verwijderen als gebruiker.

Jobsite

Onderscheid je met een jobsite in huisstijl en integratie van T2M.

1. Over ons pagina

Na solliciteren op een vacature ontvangen kandidaten direct een ontvangstbevestiging uit naam van jou of collega.

2. Responsive jobsite

De jobsite is geschikt voor alle devices: desktop, tablet en mobiel.

3. Zoekfilter toevoegen

Het is mogelijk om een zoekfilter toe te voegen, zodat kandidaten kunnen filteren op bijvoorbeeld dienstverband, vestiging, locatie of opleidingsniveau.

4. Huisstijl

De jobsite kan geheel in de huisstijl van je organisatie van lettertype, tone of voice tot kleur. Indien gewenst is het mogelijk om een CSS te koppelen als je het vacatureoverzicht, de vacature en/of het sollicitatieformulier wil aanpassen.

5. Integratie T2M

Heb je al een werken-bij website? Het is mogelijk om de T2M omgeving te embedden middels een code.

6. Meertaligheid

T2M ondersteunt de kandidaten zowel in het Nederlands als Engels.

7. Social media koppelen

Het is mogelijk om de social media kanalen van de organisatie te koppelen aan de jobsite.

8. Google Analytics koppelen

Het is mogelijk om een Google Analytics code te integreren in de jobsite.

9. Integratie Indeed

Door een integratie met Indeed worden alle gepubliceerde vacatures op Indeed getoond. Het is mogelijk om te werven vanuit je bedrijfsnaam of je vestigingsnaam. Voordeel om te werven vanuit je bedrijfsnaam is dat Indeed je vacatures automatisch koppelt aan het bij hun bekende bedrijfsprofiel. Wanneer in de omgeving je vestigingsnaam bekender is dan de overkoepelende bedrijfsnaam, is het natuurlijk verstandiger om vanuit de vestigingsnaam te werven.

10. Integratie Google for Jobs

Door een integratie met Google for Jobs worden alle gepubliceerde vacatures op Google for Jobs getoond.

Vacature

Maak eenvoudig een vacature aan en verrijk met media en tracking.

1. Responsive vacature

De vacature is geschikt voor alle devices: desktop, tablet en mobiel.

2. Media toevoegen

Het is mogelijk om afbeeldingen en een video toe te voegen aan de vacature om de vacature ook visueel aantrekkelijk te maken.

3. Tags toevoegen

Het is mogelijk om op vacatureniveau tags toe te voegen, zodat je slim kan zoeken op tags.

4. Contactpersoon toevoegen

Je kan bij de vacature een contactpersoon toevoegen, zodat kandidaten weten bij wie zij solliciteren. De informatie van de contactpersoon kan verrijkt worden met een foto, e-mailadres, telefoonnummer en zijn/haar LinkedIn-profiel.

5. WhatsApp integratie

Het is mogelijk voor kandidaten om een bericht te sturen naar de contactpersoon via WhatsApp, indien ingeschakeld.

6. Vacaturelink met tracking

Vanuit T2M kan je eenvoudig een link creëren van de vacature inclusief tracking, zoals LinkedIn of Indeed. De link bevat als bron bijvoorbeeld LinkedIn, waardoor sollicitaties via LinkedIn meetbaar worden.

7. QR-code genereren

Naast het creeëren van een link met tracking naar een vacaturetekst/sollicitatieformulier per mediabron, kan je ook een QR-code genereren. Met deze QR-code kan je adverteren in offline media, zoals lokale huis-aan-huis-bladen of regionale kranten.

8. CSS koppelen

Als je de lay out van de vacature wil aanpassen dan kan je eenvoudig een CSS (laten) koppelen. 

9. Multiposting

Eenvoudig doorplaatsen van je vacatures op/naar jobbards en/of social media.

Sollicitatieformulier

Bouw eenvoudig een formulier met velden/vragen afhankelijk per vacature.

1. Responsive sollicitatieformulier

Het formulier is geschikt voor alle devices: desktop, tablet en mobiel.

2. Beschikbare velden

Je kan het formulier geheel naar wens opbouwen, zodat je per vacature bepaalt welke informatie je wilt uitvragen aan de kandidaat. Denk hierbij aan: CV, motivatiebrief, salarisindicatie, LinkedIn profiel, etc. Hierdoor optimaliseer je je candidate journey, en zorg je voor een hogere conversie op de jobsite.

3. Extra vragen toevoegen

Om snel onderscheid te maken tussen kandidaten kan je pre-selectievragen of open vragen toevoegen aan het sollicitatieformulier. Je kan zelf bepalen of deze vragen enkel informatief zijn, of dat de kandidaten er ook daadwerkelijk op worden afgewezen.

4. CSS koppelen

Als je de lay out van het formulier wil aanpassen dan kan je eenvoudig een CSS (laten) koppelen. 

Rapportage

Meet de prestaties van alle vacatures en het wervingsproces ansich.

1. Algemene statistieken

In deze rapportage zijn de leeftijd opbouw, het aantal kandidaten en de reacties per vacature inzichtelijk.

2. Conversie statistieken

In deze rapportage zijn de resultaten van de gehele candidate journey inzichtelijk per vacature. Zoals het aantal unieke views van een vacature, het aantal sollicitaties, het aantal aangenomen kandidaten, etc.

3. Bron statistieken

Je kan snel en eenvoudig inzien welke mediabron voor een bepaalde vacature voor veel views en/of sollicitaties heeft gezorgd.

4. Verbruik statistieken

In deze rapportage is inzichtelijk hoeveel dagen een vacature is gepubliceerd.

AVG

T2M is volledig AVG-proof inclusief een tweestaps-verificatie.

1. Database onderhoud

Door middel van maandelijks onderhoud plegen, indien gewenst automatisch, kun je eenvoudig de database AVG-proof houden. Bij dit onderhoud kan je bepalen welke kandidaten worden verwijderd uit de database, en of je deze kandidaten op de hoogte wilt stellen per e-mail.

2. Niet verwerkbaar

Tijdens het inzien van documenten van kandidaten, zoals een cv of motivatiebrief, worden dergelijke documenten niet gedownload op je computer. De documenten worden getoond als pop-up, waardoor alle persoonsgegevens in de T2M-omgeving blijven.

3. Database data

De database wordt gescheiden tussen NAW en CV data.

4. Privacy Policy

Vanuit TOOL2MATCH wordt een privacy policy aangeleverd die exact de verwerking van de persoonsgegevens in TOOL2MATCH omschrijft. Het is mogelijk om de privacy policy aan te vullen.

5. Gebruikersbeheer

Je bent in beheer van alle gebruikers(rollen). 

6. Expliciete toestemming

Bij sollicitatieformulieren is een verplichte checkbox aanwezig, waarbij sollicitanten uitdrukkelijk akkoord geven dat zij de privacy policy hebben gelezen en begrepen.

7. Hosting

De hosting is EU hosting bij Digital Ocean.

8. Tweestaps-verificatie

Je kan een tweestaps-verificatie instellen. Zo bescherm je alle (persoons)gegevens niet alleen met een wachtwoord, maar ook door een extra beveiligingscode die enkel beschikbaar is via je telefoonnummer.

Veiligheid

Bepaal wie toegang krijgt tot T2M. Meerdere gebruikersrollen aanwezig.

1. SSL certificaat

Alle T2M-omgevingen evenals jobsites zijn beveiligd middels een SSL certificaat.

2. Back-up

Alle data is versleuteld en ingericht bij Amazon.com.

3. Toegang

Alleen beheerders hebben toegang tot alle gegevens middels een inlog.

Support

Van onboarding tot dagelijkse support: wij staan voor je klaar!

1. Onboarding

Bij de introductie van de tool krijg je een (indien mogelijk fysieke) onboarding van een T2M-specialist.

2. Feedback

Wij organiseren regelmatig kenissessies – bijvoorbeeld in de vorm van een lunch of online webinar – voor klanten, waarbij wij gezamenlijk de tool evalueren. Met deze input optimaliseren wij de tool en onze service.

3. Kennisdeling

Wij schrijven whitepapers en organiseren webinars om klanten op de hoogte te houden van alle updates, trends en ontwikkelingen.

4. Support

Op werkdagen kan je bij ons terecht per e-mail, telefoon of WhatsApp. Er staat altijd een T2M-specialist voor je klaar!

Mis jij een functionaliteit?

Onze recruitmenttool TOOL2MATCH is altijd in ontwikkeling. Graag komen wij met jou in contact en bespreken wij al jouw wensen en behoeften.

Screenshot Demo Home T2M

Meer weten over TOOL2MATCH?