Nieuwe update: Rapportenpagina

14 februari 2023
Home » Nieuws » Nieuwe update: Rapportenpagina

Vandaag is onze Rapportenpagina 2.0 live gegaan! Er is een heleboel veranderd, maar er zijn gelukkig ook dingen hetzelfde gebleven. Zo kun je nog steeds de conversies per vacature bekijken, uitzoeken welke mediabron voor welke vacature heeft gewerkt en de opbouw van je kandidatendatabase bekijken. Naast al het bekende, zijn er ook veel veranderingen doorgevoerd. Hierbij de belangrijkste veranderingen:

Drie nieuwe tabbladen

De rapportenpagina bestaat uit drie nieuwe tabbladen. Dit zijn de kandidaat-, vacature- en processtatistieken. Dit houdt het voor jou al gebruiker overzichtelijk in welk tabblad je moet gaan zoeken naar de juiste gegevens.

Weergave vormen

Bepaal zelf hoe je de gegevens wil inzien. Is dit liever in een tabel- of grafiek-vorm? Je switcht eenvoudig naar een andere weergave vorm door in het kader rechts bovenin op de drie puntjes te klikken. Kies hier voor de optie weergave in ”grafiek” of ”tabel”.

Gegevens downloaden

Wil je net een andere vorm van grafiek gebruiken? Of wil je makkelijk de resultaten vergelijken? Haal dan de ruwe data uit het systeem! Ook hiervoor klik je rechtsboven in het kader op de drie puntjes. Selecteer vervolgens of je de gegevens als afbeelding of als Excel bestand wil downloaden.

Ga aan de slag

Klaar om slimmer en sneller te werven? Vraag een demo aan!

Ervaar hoe gebruiksvriendelijk de software is

Stel al je vragen direct aan T2M-expert Jolien

Ontvang een offerte op basis van jouw behoeftes