REFERENTIE TOOL2MATCH

Frank Veelenturf, Algemeen Directeur van Alucol, over TOOL2MATCH.

HOME » KLANTEN » REFERENTIE | ALUCOL

Recruitmentproces kon (en moest) makkelijker

Frank Veelenturf werkt als Algemeen Directeur bij Alucol, de marktleider in de Benelux in aluminium anodiseren, en gebruikt TOOL2MATCH sinds 2018.

“Voorheen hadden we zo nu en dan vacatures beschikbaar, en per vacature keken we welke kanalen werden ingezet. Door de verschillende kanalen raakten we vaak het overzicht kwijt van het aantal sollicitaties, en wie hier iets van moest vinden. Het verdelen van de sollicitanten onder collega’s gebeurde per e-mail en vervolgens maakten we op basis van verschillende eisen de eerste schifting. Dit proces kon (en moest) makkelijker vooral met oog op de groeiambitie van Alucol.”

“Via mijn netwerk ben ik in aanraking gekomen met TOOL2MATCH. Het voordeel van deze ATS-tool is dat het format van de vacatures eenduidig is. Hierdoor is het handiger om nieuwe vacatures op te stellen. Daarnaast is het makkelijker om de kandidaten bij de verschillende leidinggevende onder de aandacht te brengen doordat deze direct vanuit TOOL2MATCH gedeeld kunnen worden. Een bijkomend voordeel is dat leidinggevende rechtstreeks kunnen beoordelen – heel handig!”.

Ervaring recruitment software

TOOL2MATCH in 3 woorden volgens Frank:

– Overzichtelijk
– Makkelijk
– Handig

Wil jij ook ervaren hoe overzichtelijk, makkelijk en handig TOOL2MATCH is? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Over Alucol

Alucol is een bedrijf in Neer (Limburg) dat aluminium anodiseert. Zij zijn marktleider in de Benelux en het enige bedrijf ter wereld met een 22 meter lange anodiseerlijn. Door de unieke kleurmogelijkheden worden de producten steeds vaker gebruikt in de architectuur. De nieuwe technieken en mogelijkheden zorgen ervoor dat Alucol blijft groeien.

→ Lees ook de referentie van Sophie / HLB Nederland

 

Meer weten over TOOL2MATCH?

Cookie Consent with Real Cookie Banner