VEELGESTELDE VRAGEN

Vind hier de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Wat is een ATS-systeem?

ATS staat voor Applicant Tracking System. In de regel wordt dit ATS, ATS systeem, kandidaat volgsysteem of recruitmentsoftware genoemd. Een ATS-systeem zorgt ervoor dat een kandidaat makkelijk te volgen is gedurende het recruitmentproces. Dit vergemakkelijkt het werk van een recruiter.

TOOL2MATCH is anders dan andere ATS systemen, omdat TOOL2MATCH ontwikkelt is vanuit het werving en selectie proces dat speelt bij MKB. TOOL2MATCH brengt als ATS systeem veel overzicht, structuur en administratieve verlichting. Geen ingewikkelde schermen met heel veel knoppen en opties, maar eenvoud en overzicht. Werving en selectie wordt met TOOL2MATCH makkelijker, leuker en efficiënter.

Zijn er kosten aan een demo verbonden?

Nee, een demo is geheel vrijblijvend. Op locatie kost het alleen paar kopjes koffie.

En na de demo, wat dan?

Als je na de presentatie nog enthousiaster bent over TOOL2MATCH dan sturen wij je eerst een offerte met daarin de condities en prijs voor het gebruik van de ATS-tool. Als de offerte is goedgekeurd maken we een planning voor implementatie, integratie en onboarding van TOOL2MATCH. Daarnaast regelen we de nodige documenten waaronder gebruikersovereenkomsten en verwerkersovereenkomsten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat je zorgeloos kan werken met je nieuwe ATS-systeem TOOL2MATCH, en eventuele data die je nu al hebt zetten wij vlekkeloos over!

Wat zijn de voordelen van een ATS-systeem?

Een ATS-systeem biedt meerdere voordelen, zoals tijdsbesparing. Hier lees je alle voordelen van TOOL2MATCH.

Hoe kies je een ATS-systeem die past bij jouw organisatie?

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste ATS voor jouw organisatie hebt? Bedenk het volgende:

  • Wat is de doelstelling voor recruitment?
  • Welke functionaliteiten moet het ATS-systeem hebben?
  • Welke koppelingen moet het ATS systeem kunnen maken?
  • Hoe gebruiksvriendelijk is de recruitmentsoftware?
  • Is het mogelijk om aanpassingen te maken in de recruitmentsoftware?
  • Hoe gaat de implementatie van het systeem in zijn werk?
  • Is er training en ondersteuning voor het ATS systeem?

Zijn al deze punten in kaart gebracht? Dan weet je snel genoeg of een ATS-systeem bij jouw organisatie past.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Wanneer is een ATS systeem interessant?

Een ATS-systeem is interessant als het niet alleen verbetering qua proces realiseert binnen het werving en selectie proces door het overzicht, administratieve verlichting en de snelheid van verwerken van sollicitanten, maar ook als de kosten van deze handelingen handmatiger hoger zijn dan de kosten van een ATS-systeem.

Voor wie is een ATS-systeem interessant?

Recruitmentsoftware zoals TOOL2MATCH is interessant voor MKB-organisaties met minimaal 8 vacatures per jaar. Lees referenties.

Wat zijn de kosten van TOOL2MATCH?

De kosten van TOOL2MATCH zijn in abonnementsvorm vastgelegd. Daarnaast is er de mogelijkheid om TOOL2MATCH recruitmentsoftware eenmalig in te zetten om een specifieke vacature overzichtelijk af te handelen of om simpelweg het ATS-systeem te proberen. Klik hier voor de prijzen.

Wat is het doel van een ATS-systeem?

Het doel van een ATS is altijd tweeledig. Enerzijds moet het recruitmentsysteem ervoor zorgen dat het werving en selectie proces binnen de organisatie voor zover mogelijk geautomatiseerd en geoptimaliseerd is. Anderzijds zorgt het recruitmentsysteem ervoor dat de kandidaat een positieve sollicitatie ervaring heeft door het tijdig opvolgen van zijn of haar sollicitatie. Met een slim ATS-systeem verlaag je de administratieve druk en verhoog je het aantal gekwalificeerde kandidaat reacties.

Wat houdt een demo in?

Wij komen graag bij je langs voor een vrijblijvende demo, maar voorlopig vindt dit online plaats. Tijdens een demo bekijken wij met jou de mogelijkheden van TOOL2MATCH en beantwoorden wij al je vragen.

Normaal gesproken vindt een demo op locatie plaats. Dit doen wij, omdat wij geloven dat TOOL2MATCH een proces tussen mensen moet vergemakkelijken. Een ATS-systeem moet geen afstand creëren tussen kandidaten en bedrijven, maar juist een brug slaan voor een succesvolle candidate journey. Als dit zo werkt tussen kandidaten en bedrijven dan zou dat ook zo moeten zijn tussen TOOL2MATCH en haar gebruikers.

Staat jouw vraag hier niet bij?