fbpx
  • Zichtbaarheid

ZICHTBAARHEID

Zorg voor online zichtbaarheid met je eigen werken-bij site.

Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar vacatures. Hierdoor is de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie én vacature(s) van groot belang. Een werken-bij site is net als een visitekaartje. Het is vaak het eerste wat potentiële medewerkers van jouw organisatie zien. Hierop staan niet alleen je vacatures, maar hier kun je ook de identiteit van je bedrijf laten zien. Met je eigen werken-bij site werk je dan ook meteen aan je employer branding! Daarnaast is een werken-bij site erg handig om je zichtbaarheid online te vergroten.

Met onze slimme oplossingen is een werken- bij site niet alleen bereikbaar voor grote organisaties, maar ook voor bedrijven met bijvoorbeeld 5 vacatures per jaar. In combinatie met Tool2Match borg je meteen ook het vervolgproces. Er zijn verschillende manieren om je werken-bij site met Tool2Match in te richten. Je kunt kiezen voor de jobsite variant binnen Tool2Match , Tool2Match geïntegreerd in je corporate website of een volledig opzichzelfstaande werken-bij site. Klik hieronder op de foto’s voor live voorbeelden van de drie mogelijkheden.

Jobsite Tool2Match

Tool2Match geïntegreerd 

werken-bij site

De jobsite variant wordt standaard ingericht bij afname van Tool2Match en de integratie variant is binnen een aantal uren ook zeer makkelijk te realiseren.

Bij een losse, op maat gemaakte, werken-bij site kun je de gehele website volledig personaliseren en indelen. Buiten de voordelen in de lay-out heb je ook een aparte URL, wat weer een boost geeft voor je vindbaarheid op Google. Op de werken-bij site wordt Tool2Match volledig geïntegreerd en gekoppeld met je website zodat wanneer je in het systeem een vacature toevoegt of wijzigt dit aan de voorkant op je website ook direct zichtbaar is.

Demo T2M