ZICHTBAARHEID - TOOL2MATCH
  • Zichtbaarheid

ZICHTBAARHEID

Zorg voor online zichtbaarheid met je eigen werken-bij site.

Het merendeel van de werkzoekenden zoekt online naar vacatures. Hierdoor is de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie én vacature van groot belang. Is je vacature goed vindbaar voor de juiste kandidaten en ontvang je genoeg reacties?

Een werken-bij site is net als een visitekaartje. Het is vaak het eerste wat potentiële medewerkers van jouw organisatie zien. Hierop staan niet alleen je vacatures, maar hier kun je ook de identiteit van je bedrijf laten zien. Met je eigen werken-bij site werk je dan ook gelijk aan je employer branding! Tevens is een werken-bij site erg handig om je zichtbaarheid online te vergroten.

Eigen werken-bij site.

Met onze slimme oplossingen is een werken- bij site niet alleen bereikbaar voor grote organisaties, maar ook voor bedrijven met bijvoorbeeld 5 vacatures per jaar. In combinatie met tool2match borg je meteen ook het vervolgproces. Er zijn verschillende manieren om je werken-bij site met tool2match in te richten. Dit kan volledig geïntegreerd in je eigen website of als losse pagina via het tool2match domein. In beiden gevallen is het geheel aan te passen naar eigen stijl. En omdat 70% van het vacature zoekverkeer tegenwoordig met een mobiel device gebeurd zorgt tool2match er voor dat ook op een tablet of mobiel je werkenbij-site er top uit ziet. Deze responsiveness is enorm belangrijk voor je conversie.

© Copyright - Primatch