fbpx

Alle voordelen van Tool2Match op een rijtje?


Inzicht in wervingsstatistieken

Wervingsbronnen moeten voor je werken. Meten is weten!

Onze gebruikers ervaren de statistiek modulen van Tool2Match als heel waardevol. In Tool2Match is het mogelijk om elke bron die je inzet volledig door te meten. Of dat nu gaat om een social zoals Twitter, Facebook of Instagram, een jobboard of een advertentie in de krant met Tool2Match kan je al je traffic doormeten. Dat meten doen we op hoeveelheid bezoekers (views) conversie(aantallen sollicitanten) en kwaliteit van je reacties (gekwalificeerde conversie) Hierdoor kan je uitspraken doen als: LinkedIn heeft 18 bezoekers naar onze website gestuurd, daarvan hebben er 4 bezoekers gesolliciteerd en daarvan waren twee kandidaten interessant.

Staat jou wervingsbron er niet tussen, binnen 10 seconden voeg je deze toe en is hij vanaf dat moment voor al je procedures te gebruiken.

Recruitment analytics door Google analytics integratie:

Zijn de standaard optie in Tool2Match niet geavanceerd genoeg en heb je behoefte aan meer informatie, we kunnen jouw Google analytics koppelen aan Tool2Match, waardoor je alle functionaliteiten van Google analytics kan laten draaien in jou ATS systeem. Hierdoor heb je diepgaande analyses die je nog verder brengen in je recruitment analytics.

Het aantal reacties per vacature.

Het aantal kandidaten per vacature.

De leeftijdsopbouw per vacature.

Tool2Match is een eenvoudig en overzichtelijk ATS

Met Tool2Match houd je overzicht in je werving en selectie procedures. Bouw je selectie teams en zorg je dat alle correspondentie en data overzichtelijk in een systeem blijft. Alle kandidaten worden altijd geïnformeerd over hun sollicitatie en met een druk op de knop wijs je kandidaten gepersonaliseerd en met specifieke afwijs reden af. Gemak, efficiëntie en een optimale candidate journey gaan dan hand in hand.

Meteen werven met indeed en Google for jobs

Ons ATS systeem is Google for jobs ready en heeft een directe XML koppeling met indeed. Als je in Tool2Match een vacature actief zet, begint ook direct je werving en kan je kandidaten in je ATS-systeem verwachten.

Google for jobs

Google for jobs is in de Nederlandse HR markt een nieuwe speler, sterker nog in de zomer van 2019 zijn ze in Nederland nog niet actief. Toch is Tool2Match er al klaar voor. Zodra Google for jobs gelanceerd wordt in Nederland profiteer je daar middels Tool2Match direct van.

Makkelijke automatische correspondentie in ons ATS

Alle correspondentie in Tool2Match is heel eenvoudig aan te passen en bedrijfsspecifiek te maken. Tool2Match als ATS systeem zorgt ervoor dat alle kandidaten een ontvangstbevestiging krijgen. Deze hoef je dus nooit meer handmatig vanuit outlook te versturen. Het beheren van de mail-sjablonen is gemakkelijk en ook het toevoegen van nieuwe berichten is erg eenvoudig. Bij oplevering leveren we een standaard goed opgesteld brieven boek aan. Waardoor je direct je erving kan starten zonder dat je daarbij fouten maakt.

ATS met meertaligheid functionaliteiten

Tool2Match is meertalig aan de frontend kant. Vacatures kunnen in zowel Engels als in het Nederlands getoond worden. De automatische correspondentie is in dat geval de taal die de kandidaat kiest.

ATS met een eenvoudig dashboard

Een van de grote voordelen van Tool2Match is het eenvoudige dashboard. Wanneer een systeem onnodig ingewikkeld is dan is het niet fijn om mee te werken. Het idee achter Tool2Match is dan ook dat het dusdanig eenvoudig en overzichtelijk is dat iedereen het moet kunnen gebruiken. Tegenwoordig kan vrijwel iedereen wel overweg met een social media kanaal. Als men een social media profiel kan maken, dan kunnen ze overweg met Tool2Match. Geen ingewikkelde instellingen, geen onduidelijk overzichten. Een eenvoudige manier om de status van kandidaten te zien, een eenvoudige manier om de oorsprong van de kandidaten meetbaar te maken, een eenvoudig ATS systeem.

Koppel mogelijkheden van Tool2Match aan je werken-bij site

Een van de grote voordelen van Tool2Match is het feit dat we op diverse manieren je vacatures kunnen koppelen aan je website. Dat kan via een i-Frame, een API koppeling of heel eenvoudig met een Tool2Match WordPress-plugin. In alle gevallen worden je vacatures en alle sollicitatie functionaliteit in je website getoond.  Worden je vacatures geïndexeerd door zoekmachines en krijgen je kandidaten direct een betere sollicitatie ervaring.

Personalisering van vrijwel alle onderdelen pas je aan naar jouw eigen wens.

Tool2Match heeft de mogelijkheid om alles naar eigen inzicht aan te passen. Zowel het proces, de look en feel van de werken-bij site als de rechtenniveaus zijn per vacature in te stellen. Hieronder tref je een overzicht van een aantal van deze mogelijkheden.

Indeed integratie met Tool2Match

Met Tool2Match is het heel eenvoudig je vacatures goed geplaatst, geïndexeerd en eventueel te sponsoren op Indeed. Door onze advanced koppeling met indeed en indeed apply heb je het beste van twee werelden. Een geweldig ATS systeem en de wervingskracht van Indeed. En als je dat wilt kan je heel eenvoudig je vacature via Tool2Match sponsoren op indeed.

Met onze koppelingen is echt alles mogelijk, zowel qua look en feel richting je website als zoek functionaliteiten, maar ook een Tool2Match ATS systeem koppelen aan meerdere websites of zelfs meerdere Tool2Match omgevingen koppelen aan een website.

Jobsite Tool2Match

Tool2Match geïntegreerd 

werken-bij site

De jobsite variant wordt standaard ingericht bij afname van Tool2Match en de integratie variant is binnen een aantal uren ook zeer makkelijk te realiseren.

Bij een losse, op maat gemaakte, werken-bij site kun je de gehele website volledig personaliseren en indelen. Buiten de voordelen in de lay-out heb je ook een aparte URL, wat weer een boost geeft voor je vindbaarheid op Google. Op de werken-bij site wordt Tool2Match volledig geïntegreerd en gekoppeld met je website zodat wanneer je in het systeem een vacature toevoegt of wijzigt dit aan de voorkant op je website ook direct zichtbaar is.

Veiligheid en support van ons ATS

Veiligheid van Tool2Match

Omdat je binnen een ATS systeem met persoonlijke data werkt dient de beveilig en structuur van de database robuuster en beter te zijn dan van een gemiddelde webapplicatie. Bij Tool2Match werken we dan ook uitsluitend met encripted databases, waarbij de cv’s gescheiden zijn van de andere gegevens van een kandidaat. We kennen twofactor authenticatie en werken uitsluitend met weblinks met een activiteit duur van 2 tot maximaal 7 dagen. Hosting is altijd EU-hosting bij de top hostingbedrijven in de markt.

Telefonisch en mail support

Tool2Match support wordt door klanten als uitstekend ervaren. Een van de grote voordelen van de persoonlijke support van Tool2Match is dat we niet werken met een ticket, maar je probleem gewoon meteen oplossen. Dat lukt door de structuur en robuuste opzet van Tool2Match ook eigenlijk altijd. Overigens krijg je bij ons geen keuze menu maar gewoon een mens aan de lijn.

Tool2Match heeft tevens ook een online leeromgeving, mocht het nodig zijn dan kun je altijd nog even de kennis opnieuw opdoen in deze leeromgeving.

Op locatie Tool2Match training

Toen wij Tool2Match gingen ontwikkelen is ons uitgangspunt altijd geweest: iedereen gebruikt Linkedin, Facebook en een smartphone, maar slechts enkele hebben er een cursus voor nodig gehad.

Onze gebruikers benoemen het gebruikersgemak van Tool2Match als ATS systeem als een van de meest typerende kenmerken voor Tool2Match. Er zijn dan ook weinig vragen over het gebruik. Heb je toch vragen dan kan je ons altijd bellen en we komen ook graag een training van Tool2Match op locatie geven. Ook mogelijk om aan te sluiten bij een van de gebruikers lunches. Bij een gebruikerslunch wordt je geïnformeerd over de nieuwste functionaliteiten en gaan we in op specifieke vragen die jij als gebruiker hebt over Tool2Match. Kijk voor de data van de gebruikers lunches [hier]

Overal werken met onze recruitmentsoftware

Omdat Tool2Match een volledige Saas oplossing is, is het voor alle gebruikers mogelijk overal en altijd te werken. De snelheid waarmee pagina’s laden is de standaard van internetgebruik anno nu.

Toegang voor meerdere gebruikers met verschillende rechten niveaus

Ons ATS biedt de mogelijkheid om met meerdere gebruikers toe te voegen. De gebruikers kunnen verschillende rollen hebben, per rol zijn er meer of minder echten waardoor je meer of minder met Tool2Match kan doen. Dat zorgt voor heel veel rust en overzicht bij gebruikers.

Binnen Tool2Match is het daardoor mogelijk om een recruiter toegang te geven tot alle vacatures, alle kandidaten en alle statistieken, maar de marketeer van de organisatie alleen toegang te geven tot de statistieken. Een vacaturehouder ziet alleen maar de kandidaten die voor hem of haar van belang zijn en dan ook alleen maar van de eigen vacatures. Hierdoor geeft de flexibele rechten structuur binnen Tool2Match, overzicht en structuur binnen het recruitment proces.

AVG proof

Omdat Tool2Match een jong systeem is en de AVG zich reeds aankondigde toen wij Tool2Match gingen ontwikkelen hebben we heel goed nagedacht over de structuur van Tool2Match t.a.v. de AVG. We hebben niks hoeven corrigeren of in de structuur van ons ATS systeem hoeven aanpassen om volledig AVG-proof te zijn. Dat merk je in het gebruik van Tool2Match, doordat er nergens data  uit het systeem geëxporteerd wordt, tenzij je dat expliciet wil als gebruiker. Tool2Match kent volledige kandidaat zelf care en geweldige oplossingen om geautomatiseerd je database te op te schonen. Daar hoe je niks voor te doen, dat doet Tool2Match voor je.

Demo T2M