volledige database

Met tool2match bouw je jouw eigen CV-databank op. Je kunt kandidaten in de database opslaan voor een eventuele toekomstige vacature. Of er nu 10 sollicitanten in de database staan of 1000, met tool2match beschik je over een onbeperkte database. Tool2match kent een uitgebreide search mogelijkheid binnen je eigen database. Kandidaten toevoegen is erg eenvoudig en uiteraard schrijf je op een eenvoudige manier kandidaten aan om ze te informeren over een nieuwe vacature.

Tool2match geeft je onder andere de mogelijkheid kandidaten te ‘blacklisten’. Kandidaten, die om welke reden dan ook, in het verleden niet passend waren kun je op een blacklist zetten waardoor deze kandidaten geen extra tijd kosten in de toekomst.

Tenslotte zorgt tool2match er voor dat je openstaande vacatures permanent getoetst worden aan je eigen kandidaten pool. Dus komt er een nieuwe kandidaat via bijvoorbeeld een open sollicitatie binnen dan wordt die meteen gematcht met jouw vacature door de door jouw vooraf ingevulde trefwoorden. En dat is erg handig!

Meer weten over tool2match? Laat je gegevens achter via ons contactformulier of vraag een gratis demo aan.