fbpx
  • Veiligheid

VEILIGHEID

Het creëren van een veilige database volgens de laatste wetgeving.

Met Tool2Match bouw je jouw eigen cv-databank op, binnen een veilige omgeving. Je kunt kandidaten in de database opslaan voor een eventuele toekomstige vacature. Of er nu 10 sollicitanten in de database staan of 1.000, met Tool2Match beschik je over een onbeperkte database.

Tool2Match kent een uitgebreide searchmogelijkheid binnen je eigen database. Kandidaten toevoegen is erg eenvoudig en uiteraard schrijf je op een eenvoudige manier kandidaten aan om ze te informeren over een nieuwe vacature.

De database binnen Tool2Match is geheel AVG-proof. Kandidaten blijven op deze manier niet langer dan wettelijk toegestaan in het systeem, waardoor er geen mogelijkheid is tot juridische problemen. Wil je meer weten over AVG & recruitment? Vraag dan hieronder o.a. de whitepaper AVG aan.

Tool2Match geeft je onder andere de mogelijkheid kandidaten te ‘blacklisten’. Kandidaten die om welke reden dan ook in het verleden niet passend waren, kun je op een blacklist zetten waardoor deze kandidaten geen extra tijd kosten in de toekomst.

Tenslotte zorgt Tool2Match er voor dat je openstaande vacatures permanent getoetst worden aan je eigen kandidatenpool. Dus komt er een nieuwe kandidaat via bijvoorbeeld een open sollicitatie binnen dan wordt die meteen gematcht met jouw vacature door de door jouw vooraf ingevulde trefwoorden. En dat is erg handig!

Demo T2M