Referenties | tool2match | tevreden gebruikers | ambassadeurs
  • REFERENTIES

Referenties

Bij IT Support Groep zijn we (bijna) altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Halverwege 2017 hebben we besloten om dit tijdrovende proces gedeeltelijk te automatiseren. Omdat we persoonlijk contact en ‘snelle lijntjes’ belangrijk vinden hebben wij gekozen voor de mogelijkheden van Tool2match. Zo hebben we alle cv’s en motivaties op één centrale plek en hebben we altijd overzicht. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat elke kandidaat netjes een ontvangstbevestiging krijgt en, ongeacht of we wel/geen interesse hebben, een telefoontje of een e-mail met een onderbouwing. Tool2match faciliteert dit perfect. Het scheelt ons tijd én de kandidaat wordt altijd netjes op de hoogte gehouden, twee vliegen in één klap dus!

“Satelliet heeft gekozen om te werken met tool2match omdat het een overzichtelijk programma is. Het is makkelijk dat alle sollicitaties daar binnenkomen, de kandidaten automatisch reactie krijgen en je kandidaten makkelijk kan beoordelen. Het is minder foutgevoelig en je kan kandidaten in je database behouden voor een jaar.”

“Het laatste kwartaal van 2016 hebben wij tool2match gebruikt bij onze werving. Wij hebben hiervoor gekozen omdat het een overzichtelijk en makkelijk systeem is wat je op veel plaatsen nog aan kunt passen. Door het grote aantal reacties op sommige vacatures is het proces beter te volgen en de kandidaten zijn makkelijk op de hoogte te houden. Je kunt ze nu altijd iets laten weten.”

“Het is erg fijn om met tool2match te werken, het is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Nu krijg ik alle reacties op openstaande vacatures niet tussen mijn email maar in tool2match. Vanuit daar kan ik diverse statussen aan sollicitanten geven en dit geeft overzicht. Het is fijn dat we zelf diverse templates aan kunnen maken, daardoor kun je snel een email versturen naar je sollicitanten. Ook alle acties staan overzichtelijk weergegeven bij de sollicitanten. Kortom een zeer gebruiksvriendelijk systeem.”

“De toegevoegde waarde van tool2match voor Transsmart is het kunnen benaderen via de gangbare media (Linkedin, Jobbird, Monsterboard, etc.) van kandidaten, het zelf kunnen reviewen/selecteren van kandidaten en op een professionele wijze kunnen communiceren met de kandidaten.”

“ Voorheen kwamen alle sollicitaties in Outlook binnen. Het is dus een verademing om met een online systeem te werken waar je meteen kan zien wat de status van een kandidaat is en deze kan volgen. Via een link kunnen we de CV doorsturen aan de betreffende leidinggevende die dit dan kan beoordelen. Tool2match is efficiënt en effectief en het heeft ons veel tijdwinst opgeleverd zodat we meer focus kunnen hebben op de procedure in plaats van zoeken wat de status van iemand is.”

“In 2017 hebben wij besloten om voor onze openstaande vacatures gebruik te maken van tool2match. Tool2Match is een overzichtelijk systeem, waarbij alle sollicitaties gestructureerd binnenkomen. Je kunt het sollicitatieproces van de kandidaten goed volgen en je weet precies welke stappen je doorlopen hebt en wat aan de kandidaten gecommuniceerd is. Wij zijn erg te spreken over tool2match, omdat al onze openstaande vacatures inmiddels via tool2match vervuld zijn.”

© Copyright - Primatch