VOORDELEN

Ontdek alle voordelen van TOOL2MATCH.

Met TOOL2MATCH bespaar je veel tijd…

… en frustratie. Het verwerken, monitoren en updaten van binnenkomende cv’s is een behoorlijke tijdrovende klus. Hoe ga je alles (veilig) verwerken? Waar ga je alles bijhouden? Een Applicant Tracking System brengt het volledige recruitmentproces onder in 1 tool – geheel AVG-proof. Met behulp van TOOL2MATCH werk jij (en je collega’s) efficiënter en effectiever; vanaf het eerste contactmoment met een kandidaat tot een salarisvoorstel of een afwijzing.

Optimaliseer je de candidate experience

Een negatieve ervaring tijdens een sollicitatie kan ervoor zorgen dat kandidaten afhaken, en zelfs anderen afraden om niet te solliciteren. Een ATS draagt bij aan een positieve candidate experience. Je voorkomt late reacties, of nog erger: verkeerde reacties. Daarbij heb je de mogelijkheid om de communicatie te personaliseren per kandidaat. Met TOOL2MATCH verklein je de kans op het kwijtraken van kandidaten tijdens de sollicitatieprocedure, en tegelijk bind je sollicitanten en kandidaten aan de organisatie.

Bouw je een veilige database op

In een veilige omgeving bouw je je eigen database vol potentiële kandidaten voor toekomstige vacatures. Veel organisaties dromen hiervan, want je kan je eigen database, ofwel talentpool, uitputten zonder tussenkomst van derden partijen. Op basis van de opgegeven tags matcht TOOL2MATCH automatisch kandidaten uit de database met een nieuwe vacature. Handig!

Verhoog je het bereik van vacatures

Door vacatures vanuit een ATS-systeem op je (werken-bij) website te publiceren vergroot je met slechts één klik op de knop het bereik van je vacatures bij werkzoekenden. Bij TOOL2MATCH koppel je namelijk automatisch al je vacatures met Indeed en Google for Jobs.

Verzamel je waardevolle statistieken

Cost per Hire, Time to Hire en Quality of Hire: belangrijke KPI’s binnen de wereld van HR. Met een slimme ATS verzamel je veel data en krijg je waardevolle inzichten, waardoor deze KPI’s objectief meetbaar worden. Met TOOL2MATCH meet je het volledige recruitmentproces door, zoals het aantal unieke views per vacature, en via welke bronnen kandidaten solliciteren.

Meer weten over TOOL2MATCH?