Tool2Match in video op Youtube!

Het ATS systeem Tool2Match is ontwikkeld specifiek voor de werving en selectie processen die spelen bij MKB en familiebedrijven. Tool2match is als ATS systeem al interessant voor organisaties die 8 of meer vacatures per jaar hebben en een overzichtelijke proces met duidelijke communicatie naar kandidaten wensen, zonder dat dat heel veel administratie kost. Tegen een scherp tarief zonder consultancy of zware implementatie kosten! In onderstaande video een korte uitleg over het ATS systeem. Meer weten? Neem contact op of vraag een demo aan!

Gebruiksvriendelijke recruitmentsoftware – Tool2Match

In de video worden het gebruiksgemak en de voordelen van Tool2Match als ATS toegelicht. We begrijpen het zeker als er nog aanvullende vragen zijn. De oriëntatie naar een goede recruitmentsoftware is een heel proces an sich. Wil je meer weten en direct een demo van Tool2Match bij jullie op locatie? Klik dan hier en vul de aanvraag in!

Tool2Match recruitmentsoftware heeft vele voordelen. De software is ontwikkeld door recruiters met meer dan 30 jaar ervaring. Het grote voordeel hiervan is dat zij bekend zijn met jouw struikelblokken in het recruitmentproces.

Het automatisch verzenden van ontvangstbevestiging, de mogelijkheid om meerdere kandidaten met 1 druk op de knop af te wijzen en mogelijkheden als het matchen van kandidaten die voldoen aan de juiste criteria aan vacatures maakt de recruitmentsoftware Tool2Match geschikt voor elke organisatie.

De mogelijkheden van onze recruitmentsoftware gaan nog veel verder! Zo worden er rechten op gebruikersniveau en verregaande customization genoemd. Benieuwd of jouw wensen ook mogelijk zijn? Neem contact met ons op!