PROCES PERSONALISEREN

Tool2match is software met de mogelijkheid om vrijwel alles naar eigen inzicht aan te passen. Zowel het proces, de look en feel van de werken-bij site als de rechtenniveaus zijn per vacature in te stellen. Hieronder tref je overzicht van een aantal van de mogelijkheden.

Vacatures

De vacatures zijn vrij in te vullen, van de datum dat deze online moet, het salaris, de contractvorm tot aan welke recruiters de kandidaten kunnen beoordelen.

Pre-selectievragen
Zogenoemde ‘killer questions’ kun je opnemen in je sollicitatieformulier, waardoor je vooraf je kandidaten al filtert. Ook kan je er voor kiezen deze vragen als aanvullende informatie bron te gebruiken. Dit scheelt werk en veel tijd.

Sollicitatieformulieren
Per vacature kun je aangepaste sollicitatie formulieren opstellen en velden verplicht stellen ja/nee. Altijd gericht op het optimaliseren van je conversie. De ene doelgroep solliciteert nu eenmaal anders dan een andere doelgroep.

Werken-bij site
Er zijn verschillende manieren om je werken-bij site met tool2match in te richten. Dit kan volledig geïntegreerd in je eigen website of als losse pagina via het tool2match domein. In beiden gevallen is het geheel aan te passen naar eigen stijl.

Selectie proces
Per vacature richt je een proces in waarin je aangeeft hoe de selectie procedure er uit ziet. Een telefonisch interview, derde gesprek, meeloop dag, assessment etc. Bij de ene vacature zet je dat wel in en bij de andere niet. Tool2match houdt voor jou het overzicht en structureert deze processen per vacature.

Brieven boek
Alle correspondentie in tool2match is aan te passen en te personaliseren. Zowel de standaard correspondentie als de eenmalige correspondentie kan geheel in de stijl van jouw organisatie plaatsvinden en altijd weer worden aangepast

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of laat je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Proces personaliseren