REFERENTIE TOOL2MATCH

Céline van den Hout, Teammanager HR, over TOOL2MATCH.

HOME » KLANTEN » REFERENTIE | ZOWONEN

Het proces gaat nu veel efficiënter

Céline van den Hout, teammanager HR, is in 2020 gestart bij ZOwonen als senior medewerker HR. Destijds verantwoordelijk voor werving en selectie, maar als teammanager is Céline vanaf de zijlijn betrokken bij het werving en selectieproces.

Voordat ZOwonen werkten met TOOL2MATCH werd er gebruikgemaakt van allerlei lijstjes in Excel. Het proces was inefficiënt, onoverzichtelijk en voldeed niet aan de eisen vanuit de AVG.

Céline van den Hout | ZOwonen

“We misten structuur en het was moeilijk om sollicitanten snel en goed te kunnen informeren. Nu werken we ruim een jaar met TOOL2MATCH en het is een enorm overzichtelijk systeem met als bonus ook een handige zoekfunctie. Van sollicitanten horen we dat ze het heel fijn vinden dat ze goed op de hoogte worden gehouden van het proces en dat ze duidelijke informatie krijgen. Voor onszelf is het heel prettig dat we meteen een overzicht hebben van hoe sollicitanten gewaardeerd worden door de selectiecommissie en daardoor dus eenvoudig een selectie kunnen maken die gebaseerd is op meerdere meningen in plaats van alleen de recruiter. Het proces gaat nu veel efficiënter en meer gestructureerd.”

Ervaring recruitment software

TOOL2MATCH in 3 woorden volgens Céline:

– Overzichtelijk
– Gebruiksvriendelijk
– Ondesteunend

Wil jij ook ervaren hoe overzichtelijk, makkelijk en handig TOOL2MATCH is? Vraag vrijblijvend een gratis demo aan.

Over ZOwonen

ZOwonen is een woningcorporatie in de Westelijke Mijnstreek (Limburg): “We bouwen aan mensen.”. Samen creëren zij kansen voor bewoners om zich te kunnen ontwikkelen. Een goed thuis is de basis. ZOwonen ondersteunt de bewoners in het verbeteren van perspectieven, zelfredzaamheid en participatie in de samenleving. Dat doen ze niet alleen, maar samen met andere maatschappelijke organisaties.

→ Lees ook de referentie van Frank / Alucol

Meer weten over TOOL2MATCH?

Cookie Consent with Real Cookie Banner