WHITEPAPERS

Behalve recruitmentsoftware zijn wij ook thuis in onderwerpen zoals employer branding, jobmarketing en AVG. Wij delen deze kennis graag met jou!  

Hoe schrijf je een vacaturetekst?

Sollicitanten lezen vacatures met een kritische blik, en kiezen aan de hand hiervan of ze stappen ondernemen. In deze whitepaper geven we tips, verdeeld over 3 onderwerpen, over goede vacatureteksten: de verwachting, de doelgroep en de vindbaarheid.
Download whitepaper →

In 10 stappen naar employer branding.

Hoe kan een bedrijf zich zo goed mogelijk op de arbeidsmarkt positioneren, welke middelen zijn daarbij nodig en welk budget moet je daarvoor vrij maken? Wij geven je in deze whitepaper inzicht en een aantal tips voor het inrichten van een passend employer brand.
Download whitepaper →

Hoe kies je een ATS-systeem?

Bedenk goed wat je wensen en eisen zijn en hoe je wervingsbehoefte in de toekomst ligt. Om inzicht te geven volgen in deze whitepaper 7 factoren waar je rekening mee moet houden als je een ATS (Applicant Tracking System) wilt aanschaffen en implementeren.
Download whitepaper →

Recruitment Analytics: meten = weten.

Hoe bepaal je nou wat wel/niet werkt bij werving en selectie? Uiteindelijk is er maar één oplossing voor dit vraagstuk, namelijk gewoon proberen en alles goed doormeten, want… meten is weten. In deze whitepaper wordt recruitment analytics uitvoerig besproken.
Download whitepaper →

Alles wat je wilt weten over AVG & Recruitment.

Voor organisaties die actief zijn binnen recruitment heeft de AVG veel impact gehad. Toch zijn er nog veel zaken onduidelijk. In deze whitepaper proberen we meer duidelijkheid te scheppen  en de impact die deze heeft op werving en selectie.
Download whitepaper →

Werken aan zicht- en vindbaarheid.

Met een (goede) werken-bij website werk je direct aan de vindbaarheid en zichtbaarheid van je organisatie en vacatures. Ook zorg je voor een grotere en doelgerichte kandidatenstroom. Wij laten je zien wat een werken-bij website inhoudt en kan betekenen.
Download whitepaper →

Meer weten over TOOL2MATCH?